Timiș: Polițist, ÎMPUȘCAT MORTAL în timpul unui filtru rutier. Individul care a deschis focul a fugit de la fața locului. Cine este atacatorul (FOTO, VIDEO)

Timiș: Polițist, ÎMPUȘCAT MORTAL în timpul unui filtru rutier. Individul care a deschis focul a fugit de la fața locului. Cine este atacatorul (FOTO, VIDEO)

Alertă de gradul zero în județul Timiș. Doi polițiști au fost împușcați în misiune nu departe de Timișoara. Unul a murit la scurt timp, iar cel de al doilea este rănit, la spital. Anchetatorii au împânzit zona și îl caută pe atacatorul înarmat și periculos. Este vorba despre un individ dat în urmărire generală.

Polițistul, în vârstă de 43 de ani, se afla într-o misiune în localitatea Izvin. Era cu un coleg în mașină cand au fost anunțați că un barbat dat în urmărire generală va tranzita zona, într-un autoturism înmatriculat în Vrancea. Imediat au organizat un filtru. Agentul a încercat să oprească maşina suspectului, însă aceasta a deschis focul asupra echipajului. Cel puţin un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât, iar victima s-a prăbuşit la pământ. Asasinul a luat o la fugă, fiind urmărit de polițistului.

Agentul împușcat a fost resuscitat minute în șir de medicii de pe ambulanță. În zadar însă. Cristian Amariei avea 43 de ani. Era angajat la postul de Poliţie Recaş.

Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Pe urmele lui se află forțe speciale ale Jandarmeriei și Poliției.

Este vorba despre Ionel Lepa, urmărit general pentru tâlharie. Are 1 metru 85 înălțime, ochi căprui și păr șaten.

Cristian Amariei este al treilea polițist împușcat mortal în misiune în ultimii 30 de ani, din județul Timiș. Primul a fost celebrul Sașa Disici împușcat în aceeasi zonă, la Ianova, al doilea în 2008, la Sânnicolau Mare. Un polițist de frontieră a fost împușcat cu propria sa armă, sustrasă după o luptă cu un traficant de țigări.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)