Ambasada Suediei la Bucureşti anunţă că postarea ironică la adresa ‘asasinării’ lui Liviu Dragnea a DISPĂRUT de pe Facebook

Ambasada Suediei la Bucureşti anunţă că postarea ironică la adresa 'asasinării' lui Liviu Dragnea a DISPĂRUT de pe Facebook

Postarea ironică la adresa lui Liviu Dragnea, după „dezvăluirile” liderului PSD privind tentativa de asasinat asupra sa, a Ambasadei Suediei la Bucureşti a dispărut de pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice.

Anunţul a fost făcut chiar de ambasadă, joi.

„Pentru toți cei care ne întreabă ce s-a întâmplat cu postarea noastră despre istoria regală suedeză și despre asasinarea lui Gustav al III-lea, răspunsul este: Chiar nu știm. Suntem cu adevărat întristaţi în legătură cu această chestiune. În prezent, analizăm la ceea ce s-ar fi putut întâmpla și vom reveni cu detalii.

Între timp, publicăm o captură a postării inițiale însoţite de fotografia lui Gustav al III-lea și câteva linkuri către mai multe informații desrpe fostul nostru rege Gustav al III-lea”, a anunţat Ambasada Suediei la Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, ambasa reacţionase după declaraţiile lui Liviu Dragnea despre cei patru străini care au vrut să îl asasineze făcându-i semne într-un restaurant şi blocându-l cu maşina în trafic.

Într-o poveste cu tâlc despre „cinci conspiratori și o tentativă de asasinat la operă”, reprezentanţa diplomatică scrisesepe Facebook despre Regele Gustav III, care a supraviețuit unei tentative de a fi ucis, dar a murit câteva zile mai târziu.