Poveste lui Macron şi a lui Brigitte RELUATĂ în Timiş: El -16 ani, ea – 36. El – elev, ea – profesoară căsătorită… REACŢIA ROMÂNILOR (FOTO)

Poveste lui Macron şi a lui Brigitte RELUATĂ în Timiş: El -16 ani, ea - 36. El - elev, ea - profesoară căsătorită... REACŢIA ROMÂNILOR (FOTO)

Povestea cuplului prezidenţial francez – Emmanuel şi Brigitte Macron pare să se repete zilele acestea în România, la Făget (Timiş).

O profesoară de 36 ani are o relație cu un elev de liceu în vârstă de 16 ani. Idila s-a înfiripat la un liceu din Făget și ar dura de o jumătate de an, scrie Opinia Timișoarei.

Mama adolescentului a descoperit în telefonul fiului ei sute de mesaje de iubire dintre el și profesoara de limba română, o tânără de 36 de ani care este căsătorită.

Femeia a mers și a discutat cu profesoara care a negat însă toate acuzațiile. A mers și în audiență la directorul liceului, apoi a depus o plângere la Inspectoratul Școlar Timiș referitoare la idilă.

Mama îşi doreşte ca profesoara păcătoasă să nu mai predea în învăţământ după cele petrecute.

Profesoara de limba română, acuzată că ar fi avut o relație cu un elev, a fost chemată să dea explicații la Inspectoratul Școlar.

La nivelul unităţii de învăţământ a fost formată o comisie de cercetare prealabilă pentru analizarea unei situaţii între o persoană de sex feminin şi una de sex masculin, şi dacă se adevereşte că persoana de sex feminin este cadru didactic şi probele duc la această concluzie, această persoană va răspunde pentru consecinţele faptelor ei. Înţeleg că mama a depus şi o plângere penală, în paralel se va face şi această cercetare. Sancţiunile sunt prevăzute în legea Educaţiei. Cea mai uşoară e un avertisment, iar cea mai grea desfacerea contractului de muncă, repet, dacă se dovedeşte că este vorba de un cadru didactic. Unitatea de învăţământ e angajatorul şi tot ea trebuie să ia o decizie, a precizat Aura Danielescu, inspector şef ISJ Timiş.

Păstrând proporţiile, povestea celor doi seamănă izbitor cu idila înfiripată în Franţa între Emmanuel şi Brigitte Macron. Staţi cu ochii pe puştiul din Timiş, s-ar putea să fie viitorul preşedinte al României. Sau poate nu…

CITIŢI AICI POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE ELEVUL EMMANUEL MACRON ŞI PROFESOARA BRIGITTE, CARE I-A DEVENIT SOŢIE

Ultima oră
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)