Psihiatru Cristian Andrei, explicaţii pe comportamentul poliţistului-pedofil: Cum ar fi putut fi acest prins la timp (VIDEO)

Psihiatru Cristian Andrei, explicaţii pe comportamentul poliţistului-pedofil: Cum ar fi putut fi acest prins la timp (VIDEO)

Psihiatrul Cristian Andrei a explicat într-o intervenţie telefonică pentru Ştirile B1TV că pentru comportamente a unor persoane ce suferă de pedofilie e nevoie ca psihilogul să petreacă mai mult timp cu acesta pentru a fi depistate.

"Problema este că nu testele făcute în câteva minute pot să detecteze astfel de deviaţii comportamentale, ci mai degrabă timpul petrecut cu acea persoană. După cum ştiţi, o serie de colegi chiar ştiau care sunt tendinţele lui pentru simplul fapt că au petrecut timp cu el în spaţiul profesional. Dacă şi psihologul ar avea această şansă sau această pornire profesională să petreacă timp şi să observe persoanele evaluate ar putea afla mai multe", a afirmat Cristian Andrei.

Jucăriile sexuale au un rol important în cazul pedofililor, susţine psihiatru, nefiind întâmplător faptul că anchetatorii au făcut public că au găsit zeci de astfel de obiecte la perchiziţiile de la domiciul pedofilului.

"În cazul unei persoane care are şi pedofilie, jucăriile sexuale au două rosturi în plus faţă de celelalte persoane, şi anume să completeze arsenalul prin care persoana respectivă încearcă să stimuleze partnerul, respectiv copilul. În al doilea rând, suplineşte o bună parte din lucrurile pe care nu poate să le desfăşoare", a declarat Cristian Andrei.

Psihiatru Cristian Andrei, explicaţii pe comportamentul poliţistului-pedofil: Cum ar fi putut fi acest prins la timp

#DIRECT_ONE_hrepg2#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe