Radu Banciu: Năstase îl urmărește de la distanță pe cârlanul Ponta, să vadă cum a evoluat

Radu Banciu: Năstase îl urmărește de la distanță pe cârlanul Ponta, să vadă cum a evoluat

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” difuzată de B1 TV, pe marginea meniului pe care îl are Adrian Năstase la Penitenciarul Rahova, dar și faptul că fostul premier a primit un televizor în celulă.

Adrian Năstase a primit un televizor în celulă că în rest le avea pe toate” a spus jurnalistul ironizând preocupările pe care le-ar avea zilnic fostul premier. ”Cică l-ar urmări de la distanță pe cârlanul Ponta să vadă cum a evoluat.”

Banciu a comentat și meniul zilnic al lui Năstase, în care se regăsește și un ou, la micul dejun.

”La numărat de ouă va trebui să mai aștepte. Poate nu mănâncă ouă în fiecare zi, le mai amestecă între ele ca să poată să le numere” a mai spus realizatorul.

Radu Banciu, despre televizorul primit de Năstase în celulă

Embed: " />

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)