Un vatman din București a lăsat în stație un copil și a închis ușile înainte să coboare și bunicul. Fetița a fugit speriată pe şine. „Hai cu #share, poate găsim individul”

Un vatman din București a lăsat în stație un copil și a închis ușile înainte să coboare și bunicul. Fetița a fugit speriată pe şine. Hai cu #share, poate găsim individul

Jurnalista Cristina Ologeanu face un apel către Regia Autonomă de Transport București (RATB) în urma unui incident ce i-a vizat familia.

Fiica de doar câțiva ani a jurnalistei a rămas singură într-o stație de pe traseul travaiului 1 din cauza unui vatman grăbit care nu a mai avut răbdare să coboare și bunicul copilei.

În ciuda insitențelor fetiței care alerga după tramvai, speriată că s-a răticit de bunicul său, vatmanul nu a părut impresionat și nu a mai deschis ușile.

RATB sau Regia Autonomă de Transport Bucureşti, care o fi pagina voastră, ar trebui să vă educați angajații și să îi dați afară pe măgari!!!!!
Azi, pe linia tramvaiului 1, la stația Lunca Bârzești, pe la ora 12.10, un deștept de vatman mi-a speriat copilul de moarte! Este incalificabil ce a făcut acest om! S-a gândit el, în prostia lui, să închidă ușile și să ignore că un bătrân, respectiv bunicul fetei mele, cobora mai greu din tramvai. În timp ce fiica mea deja coborâse din tramvai, dobitocul a închis ușile și tataie a rămas în tramvai. Copilul a început să urle, să țipe, să alerge după tramvai, pe șine. Oamenii au țipat să oprească tramvaiul, dar, dobitocul și-a văzut de drum. Noroc că a recunoscut-o cineva în stație pe fii-mea și a adus-o acasă în siguranță. Vatmanul a oprit abia la următoarea stație…
Întrebare: există camere de filmat în tramvaie, cum pot afla cine a fost acel vatman??? Nu se poate așa ceva! Nu te uiți în oglindă înainte să închizi ușile???? Ăsta ar trebui dat afară!
#RATB
Hai cu #share, poate găsim individul, pls
”, scrie Cristina Ologeanu pe Facebook.

Conducerea RATB face, în prezent, cercetări în acest caz.

„A fost depusă o sesizare cu privire la acest incident şi urmează să facem cercetări în acest sens. Dacă va fi găsit vinovat, vatmanul respectiv va fi sancţionat şi se poate ajunge chiar şi la desfacerea contractului de muncă. RATB nu tolerează asfel de comportamente din partea angajaţilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii RATB.