România are un oraș în topul celor mai bune destinații europene din anul 2022 / Ce zonă din țara noastră a impresionat

România are un oraș în topul celor mai bune destinații europene din anul 2022 / Ce zonă din țara noastră a impresionat
Sursa Foto: Facebook/Palatul Episcopal Greco-Catolic Oradea

Sezonul vacanțelor s-a terminat, așa că acum este momentul potrivit pentru a trage linie și a vedea care sunt concluziile după încă un an. Cu bune și cu mai puțin bune, turștii pot trimite acum recenzii despre orașeele pe care le-au vizitat, despre cazările pe care le-au primit sau restaurantele unde au mâncat.

Într-un top al celor mai bune destinații de vacanță, întocmit de un site de călătorii, România are și ea un oraș în primele 10 locuri pentru sezonul 2022, notează ziare.com.

România intră cu un oraș în topul celor mai bune destinații europene în anul 2022

Un site de călătorii a întocmit un top al celor mai bune destinații europene din anul 2022 și, după voturile a peste jumătate de milion de călători din 182 de țări, România se află și ea în top. Oradea, reședinta județului Bihor, a fost plasată în acest top pe locul 6, cotată mai bine și decât Londra sau Istanbul.

Clasamentul este format din cele mai bune destinații europene de vizitat, perfecte pentru un city break, o vacanță însorită, o escapadă romantică, cumpărături, cultură sau natură, mai scrie sursa citată.

Top 10 al celor mai bune destinații europene de anul acesta

  • 1. Ljubljana, Slovenia
  • 2. Marbella, Spania
  • 3. Amiens, Franța
  • 4. Plovdiv, Bulgaria
  • 5. Leuven, Belgia
  • 6. Oradea, Romania
  • 7. Londra, Marea Britanie
  • 8. Nijmegen, Olanda
  • 9. Regio Lahti, Finlanda
  • 10. Istanbul, Turcia
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene