S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a ”suflat” lucrarea (VIDEO)

S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a ”suflat” lucrarea (VIDEO)
Foto: Est News

Un conflict de natură sângeroasă a șocat comuna Băcești în seara de luni. Cei doi prieteni și colegi de breaslă au ajuns să se certe din cauza unei lucrări pe care unul dintre ei, zugrav de meserie, i-a suflat-o celuilalt de sub nas. Ducându-se în curtea acestuia pentru a-i cere socoteală, rivalul său i-a potolit avântul cu gletiera, astfel că zugravul a ajuns la spital cu gâtul tăiat, informează estnews.

Cei doi zugravi își câștigă existența acceptând mici lucrări în sat, astfel că neînțelegeri apar tot mai des între aceștia. Ultimul conflict s-a ivit din faptul că bărbatul de 50 de ani, mai norocos, a prins o lucrare care ar fi trebuit să îi revină celui de 40 de ani, astfel că, cel din urmă, s-a dus să îi ceară socoteală și a fost rănit cu gletiera. „În jurul orei 17.30, am fost solicitați prin 112 în comuna Băcești, pentru un pacient cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, cu riscul atingerii venei jugulare. La fața locului am găsit un bărbat de 40 de ani, în stare de ebrietate, care, în urma unui conflict, a suferit o plagă tăiată de aproximativ 10 cm pe fața anterioară a gâtului. Spre norocul lui, nu a fost o tăietură în profunzime și a putut fi ajutat la fața locului. L-am transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde va rămâne internat pentru a fi tratat corespunzător. Am înțeles că a fost un conflict între doi prieteni, dar, având în vedere că aburii de alcool controlau situația, a câștigat alcoolul, iar victima s-a ales cu o gletieră în gât”, a declarat dr. Mohammad Awwad.

S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a ”suflat” lucrarea (VIDEO)

#DIRECT_ONE_tavfio#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari