Scandal la MAE: “Spionul DANDANA” a dat pașapoarte pe sub mână (VIDEO)

Scandal la MAE: “Spionul DANDANA” a dat pașapoarte pe sub mână (VIDEO)

Scandal monstru la Ministerul Afacerilor Externe! Cezar Cătălin Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, supranumit şi „SPIONUL DANDANA” ar fi dat pasapoarte diplomatice pe sub mână. Fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, a cerut astfel o anchetă Corpului de Control.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cezar Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a „dinamitat” o agenție specială din structura Ministerului Afacerilor Externe, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la cancan.

Este vorba despre Agenția României de Cooperare pentru Dezvoltare, al carei director adjunct este chiar Cezar Marin.

Scandalul a izbucnit dupa ce s-a aflat că acesta ar fi dat, „pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, Marin ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucrează are acest drept.

Director general la Agenției de Cooperare pentru Dezvoltare este Cătălin Harnagea, fostul șef al Serviciului Român de Informații Externe. Iar Cezar Marin ar fi semnat în locul acestuia pentru a da cele doua pasapoarte. Fostul șef SIE ar fi aflat și a chemat Corpul de Control al MAE ca să stabilească exact cum anume au intrat cele două persoane în posesia documentelor.

Si nu sunt singurele date incendiare. Cezar Marin ar fi fost investit în funcția de director adjunct al agentiei după ce ar fi ajutat un politician foarte cunoscut de la noi. Mai exact, i-ar fi dat acestuia viză de intrare într-un stat în care permisele de trecere se acordă foarte greu, potrirvit unor surse citate tot de jurnalistii de la cancan.

Lui Cezar Marin i se spune si „Spionul Dandana” deoarce se recomandă pretutindeni drept „Cezar 007 Șef”. Acum, barbatul s-ar afla „în delegație de serviciu” în America, pe banii MAE. Ar fi fost până la Miami și apoi în Antigua, unde s-ar fi bucurat de o plimbare pe iaht, alături de doi amici.

Cezar Cătălin Marin avut in trecut o relație cu Oana Zăvoranu.

Ultima oră
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!