SCANDAL SEXUAL la Episcopia Reformată din Oradea: Episcopul și-ar fi lăsat amanta gravidă! Femeia l-a dat în vileag cu o serie de mesaje indecente: ”Să sărut GEMENELE”

SCANDAL SEXUAL la Episcopia Reformată din Oradea: Episcopul și-ar fi lăsat amanta gravidă! Femeia l-a dat în vileag cu o serie de mesaje indecente: ”Să sărut GEMENELE”
foto: Pixabay

Csűry István, Episcopul reformat al Oradiei, este protagonistul unui scandal sexual, după ce o femeie l-a acuzat că i-a fost amantă câteva săptămâni și a lăsat-o însărcinată, potrivit adevarul.ro.

Este vorba despre Denisa Krisztina Chilba, iar dovada legăturii dintre episcop și femeie sunt sutele de mesaje pe care cei doi le-ar fi schimbat şi în care episcopul îi declară iubire, îi cere întâlniri sau chiar poze deochiate. Înaltul prelat neagă însă aceste acuzaţii.

Povestea de iubire, care ar fi avut loc în primele două luni ale acestui an, a fost dezvăluită chiar de presupusa amantă în vârstă de 36 de ani. Aceasta susţine că l-a cunoscut pe episcopul reformat pe reţeaua de socializare, la sfârşitul anului trecut şi, după câteva săptămâni în care au discutat în mediul online, au devenit atât de apropiaţi încât bărbatul i-a făcut mai multe vizite acasă, iar la un moment dat a invitat-o şi la biserica reformată din cartierul orădean Ioşia, unde a ţinut o slujbă, scrie publicația.

Femeia susține că, între vizite, cei doi au discutat mult pe social media, iar preotul i-a trimis mesajele de pe contul care este activ şi în prezent şi unde publică articole serioase şi predici sau lasă mesaje enoriaşilor.

Denisa a mărturisit că, în prima etapă a relației, bărbatul a fost entuziasmat de relație. O selecție a mesajelor, potrivit adevarul.ro: „Aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul femeii, pe care o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”. Preotul o provoca, totodată, să-i trimită şi poze cât mai explicite, cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele”.

Totuși, ceva mai târziu, epsicopul a devenit deranjat de ceea ce considera ca fiind insistență din partea ei, motiv pentru care i-a interzis să-l mai caute. Ba mai mult, Episcopul Csűry István recunoaşte că a cerut ajutorul Poliţiei, însă spune că a făcut acest lucru pentru că femeia l-a hărţuit încă din luna decembrie a anului trecut. Potrivit lui Csűry, de la sfîrşitul anului trecut, femeia i-ar fi făcut peste 2.000 de apeluri şi i-a trimis aproximativ 1.000 de SMS-uri prin care i-a cerut „30.000 euro” şi spune că, în telefonul său personal, există „nenumărate SMS-uri de ameninţare, inclusiv cu moartea, şi şantajare trimise şi care continuă şi în prezent”.

În orice caz, femeia, care între timp a aflat că este gravidă, susține că a fost la sediul Episcopiei să-l reclame pe bărbat, pe 17 aprilie. Ba mai mult, a fost chiar și la el acasă, acolo unde, de față cu soția episcopului, cantorița și doi muncitori, a povestit în detaliu cele întâmplate.

Urmăriți B1TV.ro și pe