Scene de coșmar pe o șosea aglomerată din Oradea: Un autobuz plin cu călători a luat foc

Scene de coșmar pe o șosea aglomerată din Oradea: Un autobuz plin cu călători a luat foc
Sursa foto Facebook @ IGSU

Scene de coșmar au avut loc pe o șosea aglomerată din Oradea. Un autobuz plin cu pasageri a luat foc. Din fericire toți pasagerii și șoferul s-au autoevacuat la timp în siguranță.

Incidentul a avut loc joi dimineață pe șoseaua Borșului din Oradea. În interior se aflau șoferul și 10 pasageri. Nu au existat persoane rănite, au precizat autoritățile, anunță ISU.

„Apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în jurul orei 06.25, la fața locului fiind mobilizate imediat, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității. În momentul sesizării incendiului, șoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp, din autovehicul”, au anunțat reprezentanții ISU.

Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autobuz. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor și stopul din stânga spate, au precizat pompierii. Cauza probabilă a incendiului este un conductor electric defect.

Urmăriți B1TV.ro și pe