Turiştilor de pe litoral nu le-a venit să creadă: cât au plătit pentru 4 mici și o halbă de bere, în Mamaia

Turiştilor de pe litoral nu le-a venit să creadă: cât au plătit pentru 4 mici și o halbă de bere, în Mamaia
Preţuri exorbitante pe litoral!

Vacanțele pe litoral au devenit din ce în ce mai scumpe, la malul Mării Negre, în România.

Val de scumpiri pe litoralul românesc

Pe lângă prețul porumbului fiert, a crescut și prețul celebrilor mici, dar și a berii.

În aceste condiții, nu puțini au fost cei care s-au revoltat că pentru un porumb fiert au trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 6 lei.  Se pare că o familie cu doi copii ar trebui să scoată din buzunar 24 de lei doar pentru o porție de porumb.

Așadar, oamenii care își petrec vacanța la mare trebuie să știe că prețurile s-au modificat în comparație cu cele de anul trecut.

Prețul unui mic a ajuns la 8 lei, iar o porție de 4 bucăți, fără cartofi prăjiți și chiflă, un turist a plătit 32 de lei, potrivit cancan.ro.

Pe lângă cei 47 de lei bărbatul a fost nevoit să plătească și bacsisul  (10%),  astfel că totalul a fost de aproximativ 52 de lei.

De scumpiri nu au scăpat nici serviciile de la restaurante sau localuri. Pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere, un turist trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 70 de lei.

La toate acestea se adaugă prețurile pentru parcare. Pentru a-ți parca mașina în zona stațiunii Mamaia trebuie să plătești aproape 100 de lei pe zi.