Secretarul unei comune din Buzău a spulberat cu mașina doi tineri de pe o motocicletă. Bărbatul nu a acordat prioritate (VIDEO)

Secretarul unei comune din Buzău a spulberat cu mașina doi tineri de pe o motocicletă. Bărbatul nu a acordat prioritate (VIDEO)

Un accident auto a avut loc, marți dimineață, pe DN 10, în județul Buzău, potrivit Reporter Buzoian.

La ieșirea din comuna Vernești o mașină care aparține Primăriei Pârscov nu a acordat prioritate unei motociclete în momentul în care a virat la stânga.

La volanul mașinii se afla secretarul Primăriei Pârscov, acesta nedând prioritate motocicletei care mergea pe drum drept.

Cele două persoane de pe motocicletă, un bărbat de 28 de ani și iubita sa de 21 au fost spulberați de autovehicul.

Ei au fost internați la spital, starea tinerei fiind mai delicată, cu leziuni la coloană.

Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

#DIRECT_ONE_adk3qi#

Ultima oră
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)