Și bătut, și cu mașina avariată. I s-a întâmplat unui polițist de la Investigaţii Criminale

Și bătut, și cu mașina avariată. I s-a întâmplat unui polițist de la Investigaţii Criminale
Foto: Pixabay

Un poliţist de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa s-a trezit cu mașina lovită de o șoferiță cu un BMW. Mai mult, el a și fost luat la bătaie de rudele femeii. Agentul și-a scot certificat medico-legal. Un dosar penal a fost deschis în acest caz.

Polițist bătut de rudele unei femei

Totul s-a întâmplat în Băleni, informează Adevărul. Polițistul, în vârstă de 35 de ani, a fost trezit în noaptea de duminică spre luni de o bușitură produsă în fața casei. Când a ieșit să vadă ce s-a întâmplat, a constatat că mașina i-a fost lovită de un BMW condus de o femeie.

Mai mult, rudele șoferiței l-au luat la bătaie și nu s-au potolit nici când acesta și-a sunat colegii să intervină.

Agentul şi-a scos certificat medico-legal şi va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)