Şoc total într-un cunoscut hypermarket: Uite HOŢII CU CAGULE! Imagini cu furtul anului… Incredibil ce au vizat bandiţii (FOTO)

Şoc total într-un cunoscut hypermarket: Uite HOŢII CU CAGULE! Imagini cu furtul anului... Incredibil ce au vizat bandiţii (FOTO)

Furt de amploare la magazinul de articole electronice și electrocasnice Altex din incinta hypermarket-ului Auchan, situat în municipiul Satu Mare. PotrivitPresaSM, totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 05.00, atunci când trei persoane, având cagule pe cap, ar fi intrat în magazinul Altex.

Acestea au spart mai multe vitrine securizate, sustrăgând mai multe bunurile electronice, printre care telefoane mobile sau baterii.

Polițiștii de investigații criminale au audiat mai mulți angajați, deoarece pare să fi existat o legătură cu cineva din interiorul complexului comercial.

Bandiţii au avut anumite informații înainte să dea lovitura pregătită în detaliu şi care a durat circa un minut.

Ei s-au s-au dus direct la locul în care erau depozitate telefoanele inteligente și alte bunuri similare.

De precizat că o lovitură similară a avut loc, în urmă cu câteva zile, în Slatina, tot la un magazin Altex.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:53 - Fostul președinte rus Medvedev: În contextul „sancțiunilor nebunești”, Rusia nu poate continua „aprovizionarea cu alimente” / „Nu merge aşa, nu suntem idioţi”
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”