Socrul lui Șerban Huidu este implicat într-un scandal imobiliar

Socrul lui Șerban Huidu este implicat într-un scandal imobiliar
Foto: opiniatimisoarei.ro

Încă un scandal în familia lui Șerban Huidu. Socrul realizatorului de televiziune este acuzat de înșelătorie de mai multe persoane.

Potrivit ”Evenimentul zilei” oamenii au plătit 50.000 de euro pentru un apartament în Militari dar nu se pot muta deoarece blocul nu a fost finalizat. Potrivit locatarilor, apartamentele trebuiau să fie gata încă din august 2011.

Păgubiţii fac acum presiuni asupra patronului firmei de construcţii, fostul senator PSD de Vâlcea, Matei Vintilă. Potrivit unuia dintre directorii firmei, n-a fost în întregime vina constructorului, ci au existat probleme și cu finanţatorul.

Ultima oră
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară