Sorina Matei a demisionat din Intact, în urma unor neînţelegeri între conducerea trustului şi Palatul Cotroceni

Sorina Matei a demisionat din Intact, în urma unor neînţelegeri între conducerea trustului şi Palatul Cotroceni

Jurnalista Sorina Matei, unul dintre cele mai vechi nume care lucrează în Intact, şi-a dat demisia din funcţia pe care o deţinea în secţia politic în urma unor neînţelegeri între conducerea Antena 3 şi Palatul Cotroceni.

Sorina Matei a anunţat pe blogul personal  că nu este adveărată versiunea vehiculată de conducerea Antena 3, cum că preşedintele Traian Băsescu a condiţionat un interviu de prezenţa sa în studio. Ea a mai spus că, după ce iniţial a primit acordul conducerii pentru un interviu cu preşedintele pe tema situaţiei din Libia, Intact şi-a schimbat poziţia şi a anunţat cu totul altceva.

Nu Palatul Cotroceni a cerut ca interviul să fie realizat de mine, ci conducerea Antena 3 şi a redacţiei. Nu Palatul Cotroceni a cerut interviul, ci Antena 3 printr-o hârtie semnată de mine. Nimeni nu poate contrazice aceste lucruri pentru simplul motiv că solicitarea şi adresa de ieri a Palatului Cotroceni sunt în posesia mea”, a scris Sorina Matei pe blog.

În urma acestei situaţii, Sorina Matei şi-a dat demisia. Vezi AICI explicaţiile jurnalistei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară / Fetița sa poartă un nume des întâlnit în România
18:47 - Tânără nudistă, la plajă pe malul Dunării. Oamenii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală. A intervenit Poliția
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)