Tânăr de 19 ani condamnat la închisoare cu executare după ce a condus de mai multe ori fără permis

Tânăr de 19 ani condamnat la închisoare cu executare după ce a condus de mai multe ori fără permis
Foto simbol: Pixabay

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Rojiște, a fost condamnat de Judecătoria Craiova la un an și patru luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea a patru infracțiuni de conducere fără permis, transmite Gazeta de Sud.

Tânăr de 19 ani condamnat la închisoare cu executare, de Judecătoria Craiova, după ce a condus de mai multe ori fără permis

Potrivit IPJ Dolj, tânărul a condus fără permis de mai multe ori, iar pe 3 iulie ar fi fost implicat și într-un accident rutier.

„Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie, în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deține permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus pe raza comunei Rojiște un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, spun oamenii legii.

Decizia Judecătoriei Craiova nu este definitivă și a fost atacată de inculpat.

Urmăriți B1TV.ro și pe