DRAMA MOMENTULUI în România: A fost găsit în ŞTREANG! S-a SPÂNZURAT la doar 23 de ani, după ce nevasta i-a luat copilul…

DRAMA MOMENTULUI în România: A fost găsit în ŞTREANG! S-a SPÂNZURAT la doar 23 de ani, după ce nevasta i-a luat copilul...
Foto: pixabay.com

Tragedie în Dragomireşti, judeţul Neamţ. Un tânăr de doar 23 de ani şi-a pus capăt zilelor după ce s-a despărţit de soţie.
Aceasta a plecat de acasă cu copilul lor, în vârstă de 3 ani.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST FĂCUT ÎN MIEZ DE NOAPTE! IMAGINI ȘOCANTE (FOTO)

Tânărul a ales să-și pună capăt zilelor în locuința pe care o avea în localitate împreună cu fosta soție.Cei care l-au descoperit au dat alarma și, în scurt timp, la fața locului a sosit o ambulanță. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul, relatează vremeanoua.ro.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, ÎN PERICOL! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! SUFERĂ DE O BOALĂ TERIBILĂ

Din primele informații, se pare că bărbatul a recurs la asemenea gest pentru că nu a mai suportat despărțirea de soție.

DOAMNE, CE DRAMĂ! MAREA ACTRIȚĂ E GRAV BOLNAVĂ! NU-ȘI MAI RECUNOAȘTE NICI PROPRIA CASĂ! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC

“Păcat de el. Era un băiat de familie bună, cam alintat, ce-i drept, pentru că era mezinul familiei. I-a plecat soția de acasă și nu a suportat despărțirea”, sunt de părere oamenii din localitate.

Localnicii povestesc că tânărul lucra la Piatra Neamț. De aproximativ 3 săptămâni a fost părăsit de soția cu care avea un copil de 3 ani. S-a întors acasă și locuia în casa părintească. În locuința în care și-a pus capăt zilelor făcea curățenie.