Tatăl elevului notat cu SUFICIENT pentru că a scris CORECT cuvântul PATINOAR a răbufinit: ‘Moralitatea și demnitatea m-au făcut să explodez. E grav! Nu e prima dată când greșește (VIDEO)

Tatăl elevului notat cu SUFICIENT pentru că a scris CORECT cuvântul PATINOAR a răbufinit: 'Moralitatea și demnitatea m-au făcut să explodez. E grav! Nu e prima dată când greșește (VIDEO)

Tatăl elevului notat cu calificativul ‘suficient’ de învățător pentru că a scris corect cuvântul ‘patinoar’ a declarat pentru B1 TVcă situația este mai gravă decât pare.

‘Nu este prima dată când greșește’, a spusIonel Tarnoveski pentru Știrile B1 TV.

Bărbatul a reacționat, luni, când „moralitatea și demnitatea” l-au făcut să publice lucrarea copilului pe Facebook.

Dascăluldin Iaşi, învățător la clasa a II-a de la Colegiul Eminescu din Iași,l-a depunctat pe David pentru că a scris corect și, mai mult, i-a trimis pe părinți să caute în DEX, deși el era cel care greșise.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Nu am crezut că impactul va fi așa mare. Învățătorul nu cred că a înțeles, pentru că ieri când Mădălina, fata mea cea mare, studentă la limbi străine, i-a expus dlui învățător situația, acesta nu a recunoscut. A zis că elevul a scris greșit și că el a corectat bine, că copilul a scris cu ‘u’.

Când fata i-a arătat fotografia, dascălul a zis că ‘mai greșesc și eu’.

Acest lucru s-a întâmplat acum vreo 3 săptămâni, iar de atunci ne subestimează copilul. Chiar și la matematică, unde a avut lucrare de nota 10, copilul a fost punctat cu suficient sau bine.

Pur și simplu, moralitatea și demnitatea m-a făcut ieri să explodez. Vom merge la Inspectorat și să depunem o hârtie oficială. Așteptăm să se sesizeze și Colegiul Eminescu.

Ieri, domnul învățător ne-a trimis la dicționar pentru că el a corectat corect. Înțelegem că el nu are ceva cu noi. E mai grav, așa crede că e corect.

Și în alte lucrări a greșit.

Să vă mai spun. Acum doi ani, același învățător nu l-a lăsat pe David să spună o poezie la serbare, pentru că familia mea nu a cotizat cu 50 de lei pentru cadourile de Paște, de Crăciun și alte activități”, a declarat tatăl elevului pentru B1 TV.