#TELEORMANLEAKS. Șefa BANILOR de la Tel Drum, SELFIE cu Mircea Badea (FOTO)

#TELEORMANLEAKS. Șefa BANILOR de la Tel Drum, SELFIE cu Mircea Badea (FOTO)

RISE Project a publicat primul articol din seria #Teleormanleaks. Potrivit sursei citate, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene – directorul comercial al Tel Drum.

Printre miile de fișiere a fost găsit și un selfie al acesteia cu prezentatorul Mircea Badea de la Antena 3.

Fotografia a fost făcută la un protest anti- Iohannis din 2017.

Foto: Rise Project

Pene se ocupa de banii firmei și, după ascensiunea de tip “Făt Frumos”, și-a adus și sora în companie Florentina Biolan – „ocupată cu modellingul și cu o intrigă amoroasă în Mexic”.

„Ajunsă la porțile palatului, Nicoleta a amânat puțin revoluția pentru un selfie pe furiș cu Mircea Badea. În acele zile încordate din februarie 2017, când PSD a scos lumea-n stradă cu OUG 13 și apoi a încercat să organizeze o contramanifestație, câțiva zeci de combatanți, în frunte cu dansatoarea Floricica, pichetau Cotroceniul împreună cu directoarea comercială a Tel Drum.

Acasă, la Alexandria, și directorul general Petre Pitiș își arăta susținerea necondiționată față de guvernul Grindeanu, semnând petiții online sub pseudonim”, scrie Rise Project.

‘Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit la Tel Drum ca un nimeni, direct sefa la CFP. In cateva luni doamna Ignat a plecat si ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masa cu Pitis, taie si spanzura'”, scriu jurnalistii de la Rise Project, care precizeaza ca informatiile de pe hardul negru sunt datele din computerul acesteia de la birou.