Timiș: O grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, destructurată de polițiști și procurorii DIICOT

Timiș: O grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, destructurată de polițiști și procurorii DIICOT
Foto: cotidianul.ro

O grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, a fost destructurată de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii DIICOT , potrivit unui comunicat al IGPR.

”La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sprijiniţi de cei din cadrul  B.C.C.O Cluj – Napoca – S.C.C.O Maramureş, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Maramureş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că cei trei membri ai grupării infracționale ar fi aprovizionat și intermediat tranzacții de canabis, amfetamină, timbre LSD și comprimate ecstasy consumatorilor din Timișoara, în special în zona complexului studențesc.

Membrii grupării s-ar fi folosit de intermediari din rândul studenților pentru a distribui drogurile pe stradă, arată sirsa citată.

”Pe parcursul investigațiilor, polițiștii l-au depistat în flagrant pe unul dintre membrii grupării având asupra sa 50 de grame de amfetamină și 48 de timbre LSD”, se arată în comunicatl IGPR.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.