Top 5 aplicații de dating în 2020, cu ajutorul cărora îți poți găsi sufletul pereche

Top 5 aplicații de dating în 2020, cu ajutorul cărora îți poți găsi sufletul pereche

Dacă în trecut site-urile de matrimoniale online erau considerate de mulți ultima tentativă pentru cei singuri ca să-și găsească sufletul pereche, în ziua de azi tot mai multe persoane apelează la aplicațiilede dating pentru a începeo noua relație.Potrivitacestui studiu realizat în 2018, o treime dintre români folosesc o aplicație de întâlniri online.

Cu ajutorul unei astfel de aplicații, persoanele ocupate au oportunitatea de a-și îndeplini nevoia de comunicare, dar și de a avea o interacțiune reală cu cineva care are aceleași interese și hobby-uri. Dacă ești interesat de o astfel de soluție și nu știi ce să alegi sau pur și simplu vrei să afli mai multe informații, verifică topul nostru despre cele mai bune aplicații de dating.

1. Cea mai bună aplicație de dating în 2020, Tinder

 • pe primul loc ca număr de utilizatori
 • 10 milioane de utilizatori intră zilnic pe Tinder la nivel mondial
 • contul de Tinder se sincronizează cu cel de Facebook

Tindereste la momentul de față cea mai populară aplicație de dating, așa că o punem și noi în vârful listei. La momentul actual, Tinder este un etalon în ceea ce privește aplicațiile de dating, cu milioane de utilizatori din întreaga lume. Persoanele care utilizează Tinder sunt interesate atât de relații stabile, cât și de așa-numitele „relații casual”, care nu presupun angajamente serioase din partea niciunuia dintre parteneri.

Pentru a instala Tinder pe telefon Androidapăsați aici, pentru iPhoneapăsați aici, iarpentru aaccesaTinder pe calculatorfacețiclick aici.

2. Top aplicatii dating – Badoo

 • locul doi în topul preferințelor
 • peste 9 milioane de utilizatori
 • ai nevoie de credite pentru a-ți promova profilul

Badoo este una dintre cele mai folosite aplicații de dating în rândul românilor. O poți descărca gratuit de pe Play Store și Apple Store, iar funcția de chat și cea de socializare prin intermediul Facebook, Instagram, Twitter sau Google Plus sunt de asemenea gratuite. Badoo pune la dispoziție și funcția de GPS, asta ca să vezi în timp real locația celui cu care conversezi și poate vă vedeți la o cafea în cel mai apropiat pub.Se descarcă gratuit atât de pePlay StoreșiApple Store.

Totuși, dacă îți dorești să devii mai vizibil în această aplicație, trebuie să cumperi credite. Cu ajutorul lor, vei putea să-ți alegi poza favorită și să afli mai multe despre persoana de care ești interesat.

3.Top aplicatii dating – OkCupid

 • răspunzi la câteva întrebări despre personalitatea și preferințele tale
 • în funcție de răspunsuri, OkCupid îți găsește persoanele care ți se potrivesc cel mai bine.

Ok Cupid are în jur de 60.000 de like-uri și de conturi asociate în România.

Deși nu la fel de populară ca celelalte două, OkCupid este una dintre puținele aplicații care nu-ți cer un profil de Facebook. La fel de interesant este și procesul de înregistrare pe site, în care ți se cere să răspunzi la întrebări atât din perspectiva ta, cât și din cea a persoanei pe care ai vrea să o întâlnești aici.

Poți descărca aplicațiapentru iPhone deaiciși pentru Android deaici.

4.Top aplicatii dating -Zoosk

 • Te ajută să găsești oameni cu interese asemănătoare cu ale tale, aflați în imediata apropiere și interesați să socializeze.
 • Aplicația este disponibilă în 25 de limbi și are membri înscriși din mai bine de 70 de țări

Zoosk a început ca o aplicație de Facebook și a evoluat foarte repede într-o aplicație de dating de sine stătătoare. De aceea poți accesa foarte ușor Zoosk prin contul de Facebook sau Google Plus.

În afară de informațiile de bază, nu vei fi obligat să completezi tot felul de câmpuri pentru a-ți crea un profil. Aici, pozele contează cel mai mult. Aplicația estedisponibilă peApp StoreșiPlay Store.

5.Top aplicatii dating -Happn

 • Îți apar doar persoanele lângă care ești aproape, pe lângă care ai mers pe stradă sau pe care le-ai văzut la masa opusă.

Happn este o aplicație deosebită, care funcționează total diferit față de celelalte soluții de dating. Motivul pentru care este diferită constă în faptul că nu facilitează întâlnirile persoanelor din mediul online, ci pune în contact oamenii care au Happn pe telefon și care s-au întâlnit pe stradă, însă nu au avut timpul necesar sau curajul să-și vorbească până acum.

Astfel, atunci când persoanele se întâlnesc, evenimentul va fi înregistrat, iar oricare dintre acestea va putea să-i dea like celeilalte. În momentul în care ambii vor da like, se va deschide mesageria, iar aceștia vor avea ocazia să comunice.

Aplicația estedisponibilă peApp StoreșiPlay Store.

În S.U.A. mai mult de o treime din căsătorii încep cu o întâlnire online și un studiu,publicat în 2017 de revista Sociological Science, a constatat că cuplurile heterosexuale care s-au întâlnit online au făcut o tranziție mai rapidă la căsătorie decât cuplurile care s-au întâlnit offline.

Urmăriți B1TV.ro și pe