Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamţ, declaraţii cutremurătoare: Toți au murit? Toți? Toți?

Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamţ, declaraţii cutremurătoare: Toți au murit? Toți? Toți?

Tragedia fără margini în Joia Mare în judeţul Neamţ! Un microbuz în care se aflau 10 persoane a căzut în râul Bistriţa, iar 9 din cele 10 ce se aflau în acesta au murit.

Singurul supravieţuitor al accidentului, Ionuţ Vîrlan, a fost internat pe secţia de Chirurgie având o rană uşoară la cap ce nu îi pune sănătatea în pericol.

„Toți au murit? Toți? Toți?”, a spus, plângând, acesta când a aflat de dimensiunile tragediei.

Acesta dormea când s-a produs accidentul, dar a reuşit să se salveze din apele Bistriţei. El a oferit detalii cutremurătoare despre tragedie.

„Nu știu ce s-o întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram 10 în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu Nistor, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan Marian Vîrlan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte”, a afirmat acesta pentru Mesagerul de Neamţ.

Din primele cercetări făcute de Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ, se pare că toţi 10 munceau la negru.

”Toate cele 10 victime lucrau la negru, la plantat de brad și molizi, în două localități de pe teritorul județului Arad. Este tot un accident de muncă, așteptăm toate datele de la Poliție și demarăm cercetarea”, a afirmat Ioan Popescu, şeful ITM Neamţ.

Tags: