Traian Băsescu, atac la adresa procurorilor: "DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească" (VIDEO)

Traian Băsescu, atac la adresa procurorilor: "DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească" (VIDEO)
Foto: B1TV

Traian Băsescu a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în ediția de marți a emisiunii "Dosar de Politican". Acesta a vorbit și despre situația actuală din justiție și activitatea DNA-ului.

Întrebat de ce nu au fost mai mulți oameni de afaceri la întrevederea dintre Francois Hollande și Klaus Iohannis, fostul președinte a comentat ironic "DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească".

"Aș fi vrut ca DNA să continue ascensiunea pe modelul avut în timpul conducerii lui Daniel Morar. În timpul lui Morar nu se distrugeau firmele" a precizat fostul președinte.

"Spre exemplu dacă un constructor a făcut evaziune, de ce blochezi tu DNA și firma? Până firma scade de la 2000 de salariați la 100 și inevitabil se închide" a acuzat Traian Băsescu.

El a dat exemplu firmelor străine care vin și profită de contextul în care firmele românești au probleme financiare datorită dosarelor penale în care sunt implicați cei care le controlează și astfel acele firme străine câștigă contracte importante.

Traian Băsescu a atras atenția că în situația actuală în curând nu vom mai vedea firme românești lucrând și autoritățile ar trebui să țină cont pentru a judeca managerii, dar a proteja firmele.

Traian Băsescu, atac la adresa procurorilor: "DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească"

#DIRECT_ONE_4akqtu#