Tudor Chirilă: În România hoții au ajuns să-i bată pe cei de la care fură. Trebuie să protestăm în continuare!

Tudor Chirilă: În România hoții au ajuns să-i bată pe cei de la care fură. Trebuie să protestăm în continuare!

Tudor Chirilă i-a îndemnat pe toți cei care au participat la proteste să continue să fie prezenți în stradă. Altfel, la următorul miting va fi mai rău decât vineri.

”Ies la iveală din ce in ce mai multe amănunte care confirmă ce toată lumea simțea vineri înca de la primele ore în piață: premeditarea unor acțiuni violente cu scopul de a discredita un miting pașnic. Ca să arătăm că nu uitam în doua zile ar trebui să continuăm să fim în piață. Altmineri, la următorul miting mare va fi mai rău. România a ajuns în situația în care hoții îi bat pe cei de la care fură”, a transmis Chirilă, pe Facebook.

Peste 100.000 de oameni s-au adunat vineri în fața Guvernului. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentelor. Jandarmii au intervenit violent împotriva manifestanților pașnici, în schimb n-au făcut nimic împotriva huliganilor și provocatorilor infiltrați în mulțime. Fotografii și înregistrări video postate de protestatari pe Facebook demonstrează abuzurile făcute de forțele de ordine. Acestea și informațiile apărute în spațiul public după protest conturează ipoteza că totul a fost un plan, în care jandarmeria a avut un rol esențial, de discreditare a protestelor anti-guvernamentale.

Urmăriți B1TV.ro și pe