Tudor Chirilă vrea o nouă REVOLUȚIE: Resursele pentru SLUGĂRNICIE și OPORTUNISM sunt nelimitate, iar Ciorbea le exploatează la maximum

Tudor Chirilă vrea o nouă REVOLUȚIE: Resursele pentru SLUGĂRNICIE și OPORTUNISM sunt nelimitate, iar Ciorbea le exploatează la maximum
foto: Youtube

Tudor Chirilă a postat un nou mesaj pentru politicienii și cei care conduc țara. Artistul a luat în vizor o instituție care, teoretic, ar trebui să fie un sprijin pentru români. Chirilă l-a criticat pe avocatul poporului, Victor Ciorbea, acuzându-l că a sărit în ajutorul lui Liviu Dragnea, atacând la Curtea Constituțională legea prin care un condamnat penal definitiv nu are dreptul să fie membru al Guvernului.

„Deci Victor Ciorbea încearcă să ne spună că una din marile preocupări și griji ale poporului ar fi aia că Dragnea nu poate fi prim ministru pentru că a fost urmărit penal și condamnat. Adică Ciorbea ne spune că poporul iubește condamnații și urmăriții penali și ar vrea poporul să vadă dacă legea (de bun simț) care le interzice ăstora să candideze e constituțională. Eu personal nu cred că poporul se sinchisește prea tare de asta. Dar cred sincer că Ciorbea își depășește atribuțiile. Mai ales atunci când ne spune că pe el nu l-au sesizat cetățenii, informează ȘtiripeSurse.

"N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (…), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină" Resursele pentru slugărnicie și oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploatează la maximum. Hai să semnam în număr cat mai mare (n.r. o petiţie de demitere a lui Ciorbea)! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, a e mesajul lui Tudor Chirilă.

Miercuri seara, în București și Cluj-Napoca au avut loc două mitinguri în care câteva sute de persoane i-au cerut demisia lui Ciorbea.

Urmăriți B1TV.ro și pe