Cum au dat turiștii din Năvodari 3.000 lei ca să facă plajă printre gunoaie, moloz și buruieni

Cum au dat turiștii din Năvodari 3.000 lei ca să facă plajă printre gunoaie, moloz și buruieni
Plaja din Mamaia / Foto: Hepta.ro

Turiștii care aleg litoralul românesc sunt din ce în ce mai revoltați de prețuri și mai ales de calitatea serviciilor. Prețurile din stațiuni sunt din ce în ce mai mari, chiar exagerate în stațiunea Mamaia și nici în Năvodari turiștii nu nu se simt mai bine.

Spre exemplu, oamenii plecați în vacanță în Năvodari se plâng că fac plajă printre gunoaie, moloz și mai ales buruieni, iar prețul unui sejur ajunge până la 3.000 de lei.

Praful și molozul sunt două dintre cele mai deranjante aspecte din nordul litoralului. Zona de nord a stațiunii Mamaia, dar și Năvodari au devenit o atracție pentru turiști în ultimii ani, iar dezvoltatorii imobiliari nu au ezitat și au început imediat construcție.

Zona este în permanentă dezvoltare, însă zgomotul, gunoaiele și praful îi deranjează pe turiști, scrie Cancan.ro.

Cât costă un șezlong pe plaja din Mamaia

Prețuri piperate sunt și în hypermarket-uri, unde o sticlă de apă plată la 2 litri sare de 10-12 lei, iar cea de 0,5 litri trece de 8 lei. Într-un magazin obișnuit, o sticlă mare de apă costă până în 3 lei, iar cea la jumătate în jur de 2 lei.

Turiștii trebuie să scoată mulți bani din buzunar și pentru șezlonguri. În Mamaia Nord, șezlongurile și bungalourile ajung și la 100 de lei pe zi. Prețurile medii sunt de 50-60 de lei. Pentru un baldachin, însă, tarifele ajung până la 250 de lei.

La vecinii din Năvodari, prețurile sunt mult mai accesibile. Închirierea unui șezlong costă 15-20 de lei, cu anumite majorări în weekenduri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni