Un actor principal din dosarul penal al Elenei Udrea face dezvăluiri șocante: "Este inacceptabil modul în care se face justitie în țara noastră"

Un actor principal din dosarul penal al Elenei Udrea face dezvăluiri șocante: "Este inacceptabil modul în care se face justitie în țara noastră"

Unul dintre personajele principale din dosarul Gala Bute a făcut o serie de dezvăluiri pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care a vorbit despre ce se întâmplă în propriul dosar, dar și despre desfășurarea evenimentelor din sala de judecată, potrivit stiripesurse.ro.

"Este inacceptabil modul în care se face justitie in Ţara noastră ! Ieri, in cea mai înaltă Instantă, mi s-a demonstrat că lucrurile sunt dinainte decise. Judecatoarele s-au schimbat între ele, la momentul necesar intrând cea care urma să-l coordoneze pe MARTORUL MINCINOS, INSTRUMENTUL PRINCIPAL al DNA, pe cărarea dorită de acuzare si, iată, si de Completul de 3 Judecători de la ICCJ. Au avut MARE GRIJĂ să nu se abată deloc de la teza acuzării. Nu a fost deranjat absolut deloc cu întrebări, asa cum ar fi normal. Nu s-a dorit, si acum mi-e clar ca nici nu se va dori, aflarea ADEVĂRULUI.

Am incercat, atât eu cât si cei 2 avocati ai mei, să demonstrăm adevărul. Mi-au fost RESPINSE intrebarile ESENȚIALE, care puteau demonstra că Gardean MINTE ! Acelasi lucru i s-a întâmplat si dlui avocat Alexandru Chiciu. Sedinta a fost inregistrată audio, dar cum să obții o copie, că nu îti admite…?!! Astept, de câteva luni deja, să-mi admită Expertiza financiară. Să-mi admită audierea unui MARTOR al ACUZĂRII (deci in loc să ceară DNA, cer eu si ei se opun !!!). Este STRIGĂTOR LA CER ! Acesti FUNCTIONARI PUBLICI, plini de avantaje, facilități si cu SALARII de sute de milioane pe lună, care NU RĂSPUND în faţa Legii, ne BATJOCORESC în văzul lumii ! din păcate PRESA TACE ! Si acoperă modul samavolnic, discretionar al acestor judecători care se cred Dumnezeu… Am spus si repet : NU VOI ACCEPTA SĂ FIU CĂLCAT ÎN PICIOARE", a scris Obreja pe Facebook.

Un actor principal din dosarul Elenei Udrea face dezvăluiri șocante

Urmăriți B1TV.ro și pe