Un bărbat din Vaslui, la un pas de a fi ucis la comanda soacrei și a soției. Cum a aflat că pe urmele sale este un asasin plătit și care a fost scopul

Un bărbat din Vaslui, la un pas de a fi ucis la comanda soacrei și a soției. Cum a aflat că pe urmele sale este un asasin plătit și care a fost scopul

Un nou caz terifiant, desprins parcă din filme, a intrat pe mâna polițiștilor din Vaslui. O femeieîn vârstă de 73 de ani a pus la cale un plan macabru, alături de fiica sa, în vârstă de 28 de ani, căsătorită. Senioareaplătit un asasin pentru a-i ucide soțul fiicei, pentru ca tânăra să rămână cu cele două case pe care bărbatul le deținea, informează Adevărul.

Soțul femeii, în vârstă de 38 de ani,trebuia să fie dus într-o pădure, unde să i se pună capăt zilelorprin spânzurare, astfel încât totul să pară o sinucidere. 5.000 de lei a primit de la cele două femei cel care trebuia să-l omoare pe bărbat.

Individul care trebuia să-l asasineze pe soțul femeii a mai avut condamnări penale, iar din cauza presiunii, de teama de a nu ajunge din nou în spatele gratiilor,a simțit nevoia de a se denunța la Poliție. Femeia în vârstă de 73 de ani deja achitase avansul de 1.500 de lei și funia cu care trebuia să fie lichidată victima.

Bărbatul care a scăpat de omor: „Soacra a luat şase metri de funie de la magazin”

Când a aflat povestea, bărbatului nu i-a venit să creadă.

„Bani îi aduceam în casă. I-am iertat multe pentru copii, dar nu mă aşteptam să mă vrea mort. Soacrei mele i-am făcut casă mare lângă noi, eu am muncit cu mâinile mele la casa ei. Se mai băga între noi. Dar cum să plătească ele un om să mă spânzure?! Soacra a luat şase metri de funie de la magazin. Îi mulţumesc omului ăsta că nu le-a făcut jocul şi a anunţat Poliţia. Ele trebuiau să mă scoată din casă, să merg la o rudă în alt sat, puteam fi mort acum”, a declarat bărbatul care ar fi trebuit să fie ucis.

Cele două femei voiau să rămână cu imobilele trecute pe numele bărbatului, pe care mai apoi să le vândă. Bătrâna și fiica saurmează să fie propuse pentru arestare preventivă, până la judecarea cazului.