Un bărbat și-a lovit soția pe aeroportul din Cluj, în fața copiilor și a polițistului de frontieră. El a spus că „așa o alintă”. Cum a fost sancționat

Un bărbat și-a lovit soția pe aeroportul din Cluj, în fața copiilor și a polițistului de frontieră. El a spus că „așa o alintă”. Cum a fost sancționat
Foto: Sindicatul Europol / Facebook

Sindicatul Europol a relatat cazul unui bărbat care și-a lovit soția pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj, în prezența copiilor și chiar în fața ghișeului de control. Polițistul de frontieră l-a amendat cu 4.000 de lei. Individul a spus că așa își alintă el soția… Iar în procesul verbal de sancționare a ținut să precizeze că „asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”.

Bărbat amendat după ce și-a lovit soția

Bărbatul are 44 de ani și e originar din județul Galați. El, soția și copiii au ajuns pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj, pentru a pleca în Marea Britanie.

„Un polițist de frontieră, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie. Chiar când a ajuns în fața ghișeului de control, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui”, se arată în postarea Europol.

Agentul a rămas uluit, dar tot a intervenit rapid și l-a amendat pe bărbat cu 4.000 de lei pentru săvârşirea unui act de violenţă asupra unei persoane în perimetrul unui aeroport.

„Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își “alintă” el soția. Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea “Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie”, a mai transmis Europol.

Sindicaliștii au mai precizat că individul și-a lovit soția de față cu copiii lor, unii suficient de mari încât să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Urmăriți B1TV.ro și pe