Un bărbat și-ar fi ucis fratele în ziua de Paște, în județul Satu Mare

Un bărbat și-ar fi ucis fratele în ziua de Paște, în județul Satu Mare
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-ar fi ucis fratele din cauza unui conflict spontant. Incidentul ar fi avut loc chiar în ziua de Paște, mai precis duminică dimineață, în satul Lechința, comuna Călinești-Oaș, județul Satu Mare, potrivit PresaSM.

Satu Mare: Un bărbat și-ar fi ucis fratele în ziua de Paște

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a dus duminică dimineață la vecini și le-ar fi spus că și-a ucis fratele în urma unui conflict spontan. Vecinii s-au dus să verifice dacă victima, un bărbat de 56 de ani, însă nu mai prezenta semne vitale.

Autorul presupusei crime era în stare de ebrietate și le-a recunoscut vecinilor că el și fratele său consumaseră cantități mari de alcool.

Medicul sosit la fața locului a declarat decesul, iar polițiștii l-au reținut pe presupusul autor al crimei și l-au dus la locul faptei pentru a da explicații despre cele întâmplate.

Cazul va fi preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar acesta se va deplasa la fața locului alături de polițiștii criminaliști, care vor efectua cercetări specifice.

Urmăriți B1TV.ro și pe