Un elev de 16 ani din Neamţ s-a ARUNCAT DE PE BLOC! Apropiații sunt în STARE DE ȘOC! Nimeni nu înțelege decizia

Un elev de 16 ani din Neamţ s-a ARUNCAT DE PE BLOC! Apropiații sunt în STARE DE ȘOC! Nimeni nu înțelege decizia
Foto: Twitika

Nimeni nu își poate explica de ce elevul de numai 16 ani a luat această decizie definitivă. Apropiații spun că el era un tânăr silitor, însă de curând a început să lipsească de la ore. Mai mult de atât, elevul și-a mințit mama că nu trebuie să meargă la școală săptămâna aceasta. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit în fața unui bloc cu 10 etaje, de pe care s-a aruncat, potrivit a1.ro.

Tânărul nu a lăsat niciun mesaj prin care să explice gestul, însă oamenii legii au găsit câteva pagini scrise în limba engleză, de unde reiese că elevul nu voia să mai trăiască, însă explicația nu a fost clară.

Alex stătea doar cui mama lui şi azi-dimineaţă, înainte să meargă la muncă, femeia l-a trezit să meargă la şcoală. I-a spus că este în Săptămâna Altfel şi activităţile încep mai târziu.

A fost sunat de dirigintă după ore. Tânărul a mințit din nou și i-a spus că nu a putut să se trezească, dar că încearcă să fie prezent la ore.

Tânărul a fost gîsit mort după încă două ore. S-a aruncat de pe terasa unui bloc. Cei apropiați sunt în stare de șoc și nu își pot explica de ce a ajuns la concluzia că sinuciderea este unica soluție

Psihologii îi sfătuiesc pe părinţi să fie foarte atenţi la comportamentul copiilor, mai ales în perioada adolescenţei, când sunt foarte sensibili şi pot avea manifestări depresive.

Tags: