Un șofer de tir, pe turnul CET din Târgu-Jiu: „Când eşti în aşa locuri simţi că trăieşti cu adevărat. Când o să cad de undeva o să fiu direct mort” (VIDEO)

Un șofer de tir, pe turnul CET din Târgu-Jiu: „Când eşti în aşa locuri simţi că trăieşti cu adevărat. Când o să cad de undeva o să fiu direct mort” (VIDEO)

Un tânăr s-a urcat pe turnul CET din Târgu Jiu, cea mai înaltă construcţie din oraş, care are 256 de metri. Tânărul este șofer de TIR și este pasionat de aventurile extreme, motiv pentru care a avut curaj să urce pe turn fără să folosească vreun element de siguranţă, iar mai mult, a filmat întreaga acțiune, potrivit gorjeanul.ro.

„O să dedic această filmare pentru mama, pentru tata, pentru fratele meu, pentru prietena mea şi toate neamurile ei invidioase. O să vă arăt că pot! Uraţi-mi baftă să traversez la 256 de metri o grindă de metal, chiar să mă joc! Ca să rămâneţi fără cuvinte o să vă arăt pe ce scară am urcat, legată cu plastic, cu drod, cu funie de legat vaci, scara se mişcă oricum.

Suntem la răsărit, la Târgu-Jiu, e un spectacol (…) Avem aici floricele, putem să ducem la iubite. Asta e dragoste adevărată. Să urci la 256 de metri ca să iei un buchet de flori să duci la fată acasă, că nu ai mai fost de trei săptămâni”, a spus Marius în timp ce se afla pe turnul CET din Târgu Jiu.

Traversare scripete CET TG.JIU (256 metri)

#DIRECT_ONE_f6k7cd#

Tânărul a declarat că în momentele în care se află la înălțime se relaxează și se simte în elementul său. Acesta spune că îi place viața ți vrea să simtă că trăiește.

„Sunt şofer pe tir de la 19 ani. Non-stop sunt pe drumuri. În acele momente, în care sunt la înălţime, mă gândesc doar la mine. Dau uitării familie, serviciu şi mă concentrez maxim. Ştiu că să urc este opţional, iar să cobor este obligatoriu. Am căutat tot timpul să fac ceva ce nu poate face oricine. Îmi place să simt că trăiesc. Când eşti în aşa locuri simţi că trăieşti cu adevărat. Am făcut şase ani de ciclism, apoi şoferie pe tir. Ciclism nu mai fac din cauza serviciului, dar trăiesc senzaţii tari şi umblu pe munţi. Sunt om liber. Îmi place doar aventura, la maxim.

Am ales turnul din Târgu-Jiu, pentru că a fost cel mai uşor de abordat. Am fost şi la Piteşti, unde turnul are 280 de metri, dar lipseşte scara pe primii 20 de metri. Trei zile am stat în Piteşti cu trei prieteni şi nu am reuşit, pentru că s-a stricat vremea. Data viitoare, cineva se va da cu monociclul pe sus, pe turnul de la Târgu-Jiu şi va fi filmat cu drona”, a spus tânărul.