Unde e Liviu Dragnea? Liderul PSD nu a mai fost văzut în viața publică de aproape o lună (VIDEO)

Unde e Liviu Dragnea? Liderul PSD nu a mai fost văzut în viața publică de aproape o lună (VIDEO)

Unde este omul momentului? Vorbim, evident, de Liviu Dragnea, marele câştigător al alegerilor din primăvară. După victoria zdrobitoare de la capitală, dar şi din ţară, liderul PSD nu a mai ieşit la rampă de mai bine de o lună. Umblă vorba în târg că şi-a luat o vacanţă prelungită, aşa cum face de ani buni, în Brazilia. Numai că ţara arde. Aliatul său Călin Popescu Tăriceanu vrea anticipate, deşi Dragnea anunţase expres că nu e de acord cu aşa ceva, Gabriela Firea are nevoie de un viceprimar şi amână votul până la venirea acestuia în ţară, iar Victor Ponta este singura voce a social democraţilor de mai bine de o lună, informează B1TV.

Vacanţă, cel mai probabil în Brazilia. Numărul 1 de pe scena politică e de negăsit de mai bine de o lună. Victor Ponta mustăceşte.

"Eu am vorbit cu domnul Dragnea la Camera Deputaților când am avut sedința de camera, de CEX pardon. Nu sunt supărat pe nimeni din PSD și nimeni din PSD nu e supărat pe mine și ne iubim ca într-o familie."

Cam atât pe partea de comunicare. Nici partenerii de la ALDE nu ştiu mai multe. O posibilă destinaţie de vacanţă ar fi însă Brazilia.

De 10 ani, preşedintele PSD îşi petrece concediile în staţiunea Fortaleza de pe malul oceanului Atlantic, umblă vorba în presă. Şeful social-democraţilor a făcut deja o tradiţie din vacanţa în America de Sud.

Anul trecut a recunoscut acest lucru.

„Am fost şi în Brazilia Nu am niciun hotel, nicio casă. Nu am reuşit, poate în următorii zece ani", glumea Dragnea vara trecută.

Cu toate acestea, fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu l-a contrazis atunci. "Se duceau an de an, de 2 ori pe an, de 3 ori pe an.Evident, păi cum aveau, cumpăraseră făcuseră o casă mare de vacanţă, se ducea cu oameni acolo, cu prieteni apropiaţi."

Până la apariţia lui Liviu Dragnea însă, PSD e în impas. Pe toate planurile.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că îşi doreşte alegeri anticipate. Asta chiar dacă Liviu Dragnea a anunţat expres că acest lucru ar arunca în haos România.

Şi edilul capitalei are nevoie de Dragnea. Gabriela Firea a spus că PMP a solicitat un post de viceprimar, eliberat in urma demisiei lui Tudor Tim Ionescu – Tudy. Aceasta a fost nevoită să amâne votul două săptămâni pentru a discuta cu Liviu Dragnea.

Nu în ultimul rând, singura voce din sânul social democraţilor care s-a făcut auzită în ultima lună a fost a lui Victor Ponta – simplu deputat, fără nicio poziţie de conducere în cadrul partidului. O voce care însă critică voalat: Victor Ponta acuza zilele trecute că nimeni din partid nu vorbeşte sau planifică alegerile din toamnă, el fiind singurul care face acest lucru.

Unde e Liviu Dragnea? Liderul PSD nu a mai fost văzut în viața publică de aproape o lună

#DIRECT_ONE_1bxzjz#