Apelul disperat al unei mame: „Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!”. Ce s-a întâmplat

Apelul disperat al unei mame: Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!. Ce s-a întâmplat
Foto: Facebook

O fetiță de 1 ans-a înecat cu mâncare și a rămas înconștientă.

Mama unui copil de 1 an avea copilul în brațe și cerea ajutor cu disperare, fiind foarte speriată. Fetița era inconștientă, după ce s-a înecat cu mâncare. Marian, pompierul care a salvat-o pe micuță, era vecin cu femeia. Acesta cunoștea cum trebuie să procedeze în cazurile de sufocare.

”Aseară, în jurul orei 21, Marian era de serviciu la subunitatea de pompieri din Mizil, când a fost alarmat de un strigăt de disperare venit dinspre poarta unități: „Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!”.

Micuța a început să plângă puternic

Pentru că fetița avea o vârstă fragedă, manevrele pe care i le-ar fi aplicat unui adult erau dificil de aplicat. Marian a încercat să o ajute pe fetiță, aceasta având, ulterior, o stare mai bună. Copilul a început să plângă puternic, din cauza șocului.

Marian le-a însoțit pe mamă și pe fată la spital, pentru a se convinge că fata nu va avea complicații din cauza incidentului.Din fericire, starea fetei este una bună, iar acum este alături de mama ei.

,,Marian nu este doar omul potrivit la locul potrivit. Este un profesionist, cu o experiență de peste 14 ani ca salvator. De-a lungul acestor ani, a avut peste 3.500 de intervenții. Totuși, după spusele lui, cea de ieri a fost printre cele mai emoționante!
Mariane, ești un adevărat înger păzitor! Îți mulțumim!”, a scris Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

Aseară, în jurul orei 21, Marian era de serviciu la subunitatea de pompieri din Mizil, când a fost alarmat de un strigăt…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania peVineri, 11 septembrie 2020