Victor Ponta, decorat în Republica Moldova: Preşedintele Nicolae Timofti i-a conferit Ordinul Republicii (VIDEO)

Victor Ponta, decorat în Republica Moldova: Preşedintele Nicolae Timofti i-a conferit Ordinul Republicii (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a fost decorat cu Ordinul Republicii de către autoritățile de la Chișinău pentru meritele pe care le-a adus pentru creşterea şi îmbunătăţirea relaţiilor economice dintre Moldova şi România.

Distincţia a fost oferită prin decretul preşedintelui Nicolae Timofti și i-a fost înmânată de premierul Pavel Filip, în cadrul congresului PDM, scrie publika.md.

Fostul premier s-a lăudat cu distincția primită pe Facebook. "Iata ca uneori faptele bune mai sunt si rasplatite!", a scris Victor Ponta.

Victor Ponta, decorat în Republica Moldova: Preşedintele Nicolae Timofti i-a conferit Ordinul Republicii

#DIRECT_ONE_4w5862#

"Vreau să îi transmiteţi preşedintelui Timofti mulţumirile mele. Mă bucur că faptele care le-am făcut împreună au ajuns la oamenii care trăiesc în Republica Moldova. Vă asigur că la Bucureşti veţi avea întotdeauna prieteni şi fraţi care vă vor ajuta la nevoie", a declarat Victor Ponta, după primirea distincției.

Aproximativ 1.000 de delegați din toate raioanele Republicii Moldova, membri ai Partidului Democrat din Moldova, s-au reunit în vineri în Chișinău, la Congresul VIII al formațiunii.

Urmăriți B1TV.ro și pe