Victor Socaciu, despre moartea lui Victor Surdu: România pierde un mare specialist în agricultură

Victor Socaciu, despre moartea lui Victor Surdu: România pierde un mare specialist în agricultură
Foto: reportervirtual.ro

Cântăreţul şi deputatul PSD, Victor Socaciu, a vorbit despre moarte lui Victor Surdu şi precizat că suferinţa lui devenise vizibilă cu ceva timp timp în urmă.

“A devenit mai evident în urmă cu jumătate de an, dar vizibilă a fost chiar în ultimele 2-3 luni, în care el a slăbit foarte  mult. Se vedea pe figura lui, pe corpul lui. Prezenţa lui era una a suferinţei fizice”, a spus deputatul.

Victor Socaciu a precizat că Angela Similea, soţia lui Victor Surdu, s-a retras din viaţa publică de mai bine de 3 luni, pentru a sta aproape de el.

“România pierde un mare specialist în agricultură. Surdu Victor era un om de lume, deschis către relaţiile profund umane, un om generos în toate relaţiile lui interumane şi chiar ca om politic nu poţi să spui că era un partizan, aşa cum sunt de obicei oamenii politici”, a adăugat Victor Socaciu.

Deputatul a povestit cum era Surdu înainte să se îmbolnăvească.

“Era un om căruia îi plăcea viaţa şi vietii îi plăcea foarte mult de el, însă acum l-a trădat din păcate. Nu găseai la el patimă, nu găseai la el ură, sentimente ascunse, era un om dintr-o bucată, dacă avea ceva pe suflet care îl innora, nu jignea niciodată pe nimeni”, a conchis Victor Socaciu.

Deputatul PSD Victor Surdu a încetat din viaţă, joi, la vârstă de 63 de ani, din cauza cancerului pancreatic de care suferea de mai multă vreme.

Victor Socaciu, despre Victor Surdu

Victor Socaciu: Victor Surdu era un om căruia îi plăcea viaţa

Tags:
Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali