Viorel Cataramă, păcălit de doi vânzători austrieci

Viorel Cataramă, păcălit de doi vânzători austrieci
Foto: carsoftheworld.eu

După ce a decis că vrea să devină posesorul automobilului Aston Martin și după ce a decis că va cumpăra mașina luxoasă, Viorel Cataramă a fost înșelat de vânzători austrieci. Românul nu a mai primit nici mașina și nici banii înapoi, notează Can Can.

Viorel Cataramă a încheiat actele de vânzare-cumpărare cu firma Karner&Grossegger Automobil din Viena, pentru a intra în posesia unui Aston Martin 420 în valoare de 111.000 de euro, însă a rămas surprins când a fost anunțat că firma austriecilor de origine chineză a dat faliment.

În momentul în care acesta și-a dat seama că a fost păcălit, omul de afaceri a apelat la ajutorul autorităților austriece pentru înșelăciune.

„Suspectez că atunci când a fost facturată tranzacția ei știau că intra în faliment, iar dacă se dovedește asta, după legile lor, prejudiciul se recuperează din averea asociaților. Am mari șanse să-mi iau înapoi banii”, a declarat Viorel Cataramă, citat de sursa precizată.

Afaceristul a fost citat în fața magistraților români, prin comisie rogatorie, pentru a-ți formula pretențiile.

Într-o intervenţie la ediţia de vineri a emisiunii CanCan TV, Viorel Cataramă a declarat că i se putea întâmpla oricui întrucât în România nu există reprezentană Aston Martin. Afaceristul a concluzionat: „Nimic nu se pierde, totul se transformă şi se câştigă”.

Viorel Cataramă: Nimic nu se pierde, totul se câştigă

Tags: