Vlad Petreanu prezintă “X-Press”, cea mai nouă emisiune B1: Urmăreşte prima ediţie luni, de la ora 16:00

Vlad Petreanu prezintă “X-Press”, cea mai nouă emisiune B1: Urmăreşte prima ediţie luni, de la ora 16:00

Vlad Petreanu, cea mai nouă vedetă a postului B1 TV, va realiza şi prezenta emisiunea “X-Press”, începând de luni, 11 aprilie. Talk show-ul se va difuza de luni până vineri, în intervalul 16.00 – 17.00 şi va fi locul unde se vor dezbate şi analiza temele importante ale societăţii.

La “X-Press”, îşi vor găsi rezolvare problemele legate de Codul Muncii, cele privitoare la alimentaţie ori sănătate publică. Nici chestiunile din politică un vor fi ocolite.

„Va fi şi puţină politică, în măsura în care este la zi şi influenţează realmente publicul. Nu e o emisiune cu partipriuri, la care invitaţii vin pentru că sunt trimişi de nişte partide”, a subliniat Vlad Petreanu.

Obiectivul emisiunii este să extragă din confruntarea unor oameni, prezenţi în platou (unul până la trei invitaţi), informaţii care să permită publicului să înţeleagă mai bine în ce ţară trăieşte. Temele controversate ale zilei sau ale săptămânii vor fi întoarse pe toate feţele, iar discuţia va fi precedată, în cele mai multe cazuri, de un material filmat.

„Este o oră de televiziune, în care avem materiale video felurite şi vor fi invitaţi oameni implicaţi în problemele pe care le discutăm”, a mai precizat Petreanu.

Promo: X-Press, cu Vlad Petreanu