Vrancea: Un tânăr de 20 de ani a violat o bătrână în vârstă de 88 de ani

Vrancea: Un tânăr de 20 de ani a violat o bătrână în vârstă de 88 de ani
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Un tânăr din județul Vrancea este acuzat de polițiști că a violat o bătrână de 88 de ani. El a și lovit-o pe femeie și i-a furat mai multe lucruri din casă. Individul e acum în custodia agenților.

Un tânăr de 20 de ani a violat o bătrână de 88 de ani

Duminică dimineață, în jurul ore 05.55, agenții Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin 112 că în noaptea precedentă, în jurul orei 23.30, un bărbat ar fi pătruns în locuința unei bătrâne de 88 de ani și ar fi violat-o.

„Polițiștii au identificat bărbatul de 20 ani, care este bănuit și de faptul că ar fi lovit victima și i-ar fi sustras unele bunuri din locuință.

Acesta se află în custodia polițiștilor, pentru audieri și luarea măsurilor legale”, a mai transmis Poliția.

Cercetările continuă, polițiștii având sprijinul specialiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale Vrancea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)