ALERTĂ METEO! Schimbare bruscă a vremii în România! Care sunt JUDEȚELE VIZATE

ALERTĂ METEO! Schimbare bruscă a vremii în România! Care sunt JUDEȚELE VIZATE

ANM a făcut anunțul – vremea se răcește în România!

ȘOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA ȚOPESCU ÎN VIAȚĂ! CUM A APĂRUT… (FOTO)

Totodată, mai multe avertizări meteo au fost emise din cauza ceții.

În zonele joase de relief, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale ale acestei date în cea mai mare parte a țării.

ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest.

În București, în prima parte a zilei și noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceață, iar după-amiază cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -2 grade.

LACRIMI PENTRU MARA BĂNICĂ! A MURIT FULGERĂTOR! VESTEA NEAGRĂ A ȘOCAT TOATĂ ROMÂNIA (GALERIE FOTO)

La deal şi la munte, cerul va fi mai mult senin, iar vremea va fi în orele amiezii mult mai caldã decât în mod obişnuit în a doua decadã a lunii ianuarie.

Temperaturile maxime vor fi de la -2…2 grade în zonele cu ceaţã persistentã şi 10…11 grade în cele deluroase din sudul ţãrii. Noaptea nebulozitatea de plafon jos şi ceaţa se vor semnala pe spaţii extinse în regiunile extracarpatice şi pe areale mai mici în zonele joase din vest şi centru. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 1…3 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Ultima oră