Zece persoane, reţinute pentru proxenetism în Bucureşti

Zece persoane, reţinute pentru proxenetism în Bucureşti

Zece persoane au fost reţinute pentru proxenetism, vineri, în Capitală, după ce poliţiştii bucureşteni au descins la patru adrese unde existau informaţii că sub paravanul unor saloane de masaj se practică prostituţia, potrivit Poliţiei Capitalei.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că membrii grupului, format din patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, beneficiază de sume de bani şi diverse foloase de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei, sub paravanul unor saloane de masaj aparent legale”, se arată în comunicatul poliției.

În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate 14 femei care, împreună cu membrii grupului infracţional, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului  Investigaţii Criminale – Sector 4.

Cele zece persoane care au fost reţinute urmează să fie duse la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.