Alegerile SUA: Donald Trump intră în istorie drept candidatul la președinție pe care nicio publicație americană nu vrea să îl susțină

Alegerile SUA: Donald Trump intră în istorie drept candidatul la președinție pe care nicio publicație americană nu vrea să îl susțină
foto:www.mirror.co.uk

Toate ziarele importante și-au exprimat susținerea față de candidata democrată Hillary Clinton, în timp ce candidatul republican, Donald Trump, nu este susținut de nicio publicație.

Candidatul la prezidențiale aflat pe locul al treilea în sondaje, Gary Johnson a atras simpatia a șase ziare, iar Jill Stein, din partea Verzilor, se află în aceeași situație cu Trump, cu excepția faptului că niciun ziar nu s-a declarat împotrivă-i.

La alegerile interne ale partidelor pentru nominalizarea unui candidat în cursa pentru Casa Albă, câteva ziare au spus că îl vor susține pe Trump, însă de atunci nu și-au reconfirmat sprijinul.

În același timp, peste 80 de publicații s-au declarat de partea lui Hillary Clinton și zeci de echipe editoriale au confirmat că o vor susține necondiționat, până la finalul alegerilor, informează ziare.com.

Aceste alegeri prezidențiale vor scrie istorie, întrucât Donald Trump este primul candidat care nu este susținut de nicio publicație și, mai mult, ziarele americane, chiar cele care au susținut republicanii de decenii, încalcă tradiția și se alătură democratei Hillary Clinton, sau își roagă cititorii să nu voteze cu Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe