Bilanţul protestelor din Bahrain: 3 morţi şi 231 de răniţi

Bilanţul protestelor din Bahrain: 3 morţi şi 231 de răniţi
Trei oameni au fost ucişi şi 231 răniţi în urma uneri operaţiuni a forţelor armate de alungare a manifestanţilor care prostestau într-o piaţă din Manama, citează Reuters. Poliţia a atacat demonstranţii...

Trei oameni au fost ucişi şi 231 răniţi în urma uneri operaţiuni a forţelor armate de alungare a manifestanţilor care prostestau într-o piaţă din Manama, citează Reuters.

Poliţia a atacat demonstranţii aflaţi în capitala Manama, omorând 3 oameni în timp ce încercau să înăbuşe protestele pro-democratice inspirate de manifestări similare celor din Orientul Mijlociu.

Faisal bin Yaqoob al-Hamer a declarat pentru Reuters că 195 de persoane care au fost rănite au fost externate, iar 36 sunt în continuare internate.
Blocul şiit al Parlamentului intenţionează să se retragă din Adunare, a declarat pentru AFP un deputat al mişcării şiite al-Wefaq.

Mişcarea al-Wefaq şi-a suspendat marţi participarea parlamentară, după ce doi protestatari au fost ucişi în urma represiunii manifestanţiilor antiguvernamentale din regat, unde populaţia este majoritar şiită.

Proteste violente în Bahrain