Dan Tudorache revendică victoria la Sectorul 1: După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! / Reacția contracandidatei sale

Dan Tudorache revendică victoria la Sectorul 1: După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! / Reacția contracandidatei sale
Foto: Facebook / Dan Tudorache

UPDATE, 28 septembrie, ora 13.45 –Clotilde Armand, candidată pentru funcția de primar al Sectorului 1, din partea USR-PLUS, cu susținerea PNL, a reacționat la anunțul contracandidatului său, social-democratul Dan Tudorache, primar în funcție, a anunțat că ar avea câteva sute de voturi mai multe decât ea, conform numărătorii PSD.

”Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, a scris Clotilde Armand într-un mesaj publicat pe Facebook.

Social-democratul Dan Tudorache anunță că a câștigat un nou mandat de primar al Sectorului 1. Într-o postare pe Facebook, Tudorache, primar în funcție, susține că are 200 de voturi în plus față de contracandidata sa Clotilde Armand (USR-PLUS), conform numărătorii paralele.

Reacția lui Clotilde Amand după ce Dan Tudorache a anunțat că a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1

Dan Tudorache susține că a învins-o peClotilde Armand la alegerile locale

”După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Dan Tudorache Pe Facebook.

Asta în condițiile în care, potrivit rezultatelorfinale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, de la ora 21.00, Primăria Sectorului 1 a fost câștigată de Clotilde Armand, cu 48% dintre voturile exprimate. Daniel Tudorache se află pe locul 2, cu 36,5% din voturi.

Dan Tudorache revendică victoria la Sectorul 1: După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!

Luni dimineața, Dan Tuddorache își recunoscuse înfrângerea în cursa pentru Primăria Sectorului 1

De altfel, anunțul lui Dan Tudorache privind avansul său în fața contracandidatei Clotilde Armand vine la doar o oră după ce acesta își recunoștea înfrângerea, tot printr-un mesaj publicat pe Facebook.

„Mulțumesc tuturor!

Vă mulțumesc vouă, celor care mi-ați fost alături, m-ați sprijinit și m-ați votat.

Le mulțumesc tuturor celor care ați înfruntat această situație dificilă și ați ieșit ieri în număr mare la vot. Noi ne-am străduit și am reușit să asigurăm condiții de deplină siguranță sanitară. Iar Sectorul 1 a fost încă o dată primul, având cea mai mare prezență la urne.

Există regretul unor proiecte importante începute, pe care sper că noua administrație, cea pe care majoritatea cetățenilor au ales-o, nu le va abandona.

Rămân cu această bucurie, că foarte mulți dintre voi mi-ați acordat în continuare încrederea voastră, exprimată prin votul de ieri.

Voi continua să sprijin cum pot comunitatea noastră, din care fac parte.

Încă o dată, vă mulțumesc!”, scria luni dimineață, Dan Tudorache.

Luni dimineață, Dan Tudorache își recunoscuse înfrângerea în cursa pentru Primăria Sectoului 1