Este incendiară pe rețelele de socializare, dar toată lumea rămâne surprinsă când află cu ce se ocupă tânăra de fapt (FOTO)

Foto: Instagram

S-a remarcat prin fotografiile îndrăznețe pe care le-a postat pe Instagram, dar în realitate se ocupă nu cu modellingul, ci cu prinderea infractorilor.Poliţista Ana Maria Arias a devenit cunoscută pe reţelele de socializare, după ce a renunțat la inhibiții.

Femeia lucrează la Departamentul de Poliţie Bogota din Columbia, dar funcţia pe care tânăra o deţine nu a împiedicat-o să pozeze în ipostaze indecente.

Reacţiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară

Provocatoarea poliţistă a ajuns la 34,000 urmăritori în mai puţin de două zile. Vestea că tânăra pozează mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată s-a răspândit imediat, astfel ajungând “vedetă” peste noapte.

Tânăra recunoaşte că iubeşte să fie în centrul atenţiei şi nu are de gând să se oprească din a poza, urmând poate chiarsă-şi diversificepozelepostate pe Instagram.

Din fericire pentru aceasta, nu a existat nicio plângere făcută la adresa ei, nici măcar de către colegi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni