‘Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educația’. Candidatul PNL la Primăria Vaslui, Tudor Polak: Este esențial să investim în oportunități de învățare și mijloace prin care tinerii să evolueze

‘Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educația’. Candidatul PNL la Primăria Vaslui, Tudor Polak: Este esențial să investim în oportunități de învățare și mijloace prin care tinerii să evolueze

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, susține că urbea noastră are nevoie de investiții durabile și sustenabile, care vor determina dezvoltarea orașului și crearea locurilor de muncă necesare pentru vasluieni. Una dintre cele mai bune investiții este în educația copiilor, spune liberalul.

Candidat PNL la Primăria Vaslui: ‘Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educația’

‘Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educația, de aceea este esențial să investim în oportunități de învățare și mijloace prin care tinerii să evolueze profesional în orașul lor, alături de familiile lor’, spune Polak.

Tudor Polak dă asisgurări că investițiile în educație vor fi prioritatea sa. Liberalul spuen că este nevoie de construirea de noi crește și grădinițe, de pregătirea profesională a tinerilor, de înființarea de școli de meserii și nu în ultimul rând de echipamente informatice în școli, pentru că acesta este viitorul.

‘Voi investi în construirea a două creșe și a unei grădițe, astfel încât părinții să nu se mai confrunte cu problema lipsei de locuri la începutul fiecărui an școlar.

Voi asigura dotarea tuturor liceelor cu echipamente informatice performante, astfel încât toți elevii să aibă acces la tehnologie și surse variate de învățare.

Voi investi în învățământul dual, pentru pregătirea profesională a tinerilor care își doresc să urmeze acest traseu.

Voi sprijini înființarea și dezvoltarea școlilor de meserii și voi asigura, pentru absolvenții acestora, locuri de muncă cu transport inclus, în orașul nostru!

Tinerii au nevoie de varietate și de socializare, de aceea îmi doresc ca Vasluiul să devină un oraș mai tânăr și mai activ, unde aceștia pot găsi activități diverse prin care să își petreacă timpul liber”, spune Polak.

La fel de important, în opinia acestuia, este sportul.

‘Construcția unui complex sportiv de masă este un proiect în care cred, pentru a oferi tinerilor vasluieni o opțiune sănătoasă de a-și petrece timpul liber.

În prelungirea bazinului de înot, vor fi: două terenuri de fotbal, două terenuri de tenis, două terenuri de baschet, piste de alergat, covor pentru gimnastică, etc.

Acest proiecte va fi finanțat cu sprijin de la Compania Națională de Investiții.

Voi sprijini tinerii și orice proiect de tineret, pentru că ei reprezintă viitorul nostru’, conchide candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012