Gigi Hadid a născut o fetiţă. Primele imagini cu bebeluşul (FOTO)

Gigi Hadid a născut o fetiţă. Primele imagini cu bebeluşul (FOTO)
foto:instagram

Modelului Victoria’s Secret Gigi Hadid, a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce și-a petrecut aproape întreaga perioadă a sarcinii în carantină.

Vestea că supermodelul a născut a fost făcută de iubitul său Zayn Malik, muzicianul care a făcut parte din trupa One Direction, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, în care îşi ţinea de mână fetiţa.

“Fetiţa noastră este aici, frumoasă şi sănătoasă. A încerca să exprim în cuvinte tot ceea ce simt, este imposibil. Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este mai presus de orice. Sunt binecuvântat să o cunosc, mândru că este a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Însă, nici Gigi Hadid nu a întârziat sădea marea veste urmăritorilor săi, utilizând aceeași imagine pe care o postase și Zayn.

„Fiica noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc atât de mult!”, a scris modelulpe contul său de Instagram

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)