Imagini SFÂȘIETOARE după bombardamentele din Alep. COPII printre DĂRÂMĂTURI (FOTO, VIDEO)

Imagini SFÂȘIETOARE după bombardamentele din Alep. COPII printre DĂRÂMĂTURI (FOTO, VIDEO)
foto: independent.com

După bombardamentele din orașul Alep, în urma cărora zeci de persoane și-au pierdut viața, au fost surprinse niște imagini șocante.

Un copil a fost salvat de sub grămezile de moloz de câțiva voluntari ai Apărării Civile Siriene. Băiatul plin de răni a fost scos de sub dărâmături și transportat în mașina de ambulanță pentru a i se oferi îngrijiri medicale.

Imagini sfâșietoare după bombardamentele din Alep. Voluntarii au săpat printre dărâmături pentru a salva un copil

#DIRECT_ONE_4imuyj#

Atacul, care a avut loc sâmbătă în mai multe zone din orașul Alep, a vizat și un spital de copii.Medicii au mutat imediat mai mulți copii, inclusiv bebelușii din incubatoare, în subsolul clădirii pentru a-i feri de dezastru, potrivit The Independent.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:31 - Adrian Bența, analist economic: Este posibil să avem o recesiune și să fim atinși de o criză economică. Trebuie să ne păstrăm economiile și să alocăm cheltuielile care ne sunt necesare (VIDEO)
10:30 - Scenă teribilă în județul Neamț: o femeie de 44 de ani și-a înjughiat vecinul după ce a consumat câteva pahare de alcool împreună cu acesta
10:20 - Meta amenință că va elimina conținutul știrilor din SUA dacă trece legea negocierii taxelor pentru producătorii de conținut
10:10 - Time a desemnat cele mai bune seriale TV din 2022 (VIDEO)
10:04 - Billie Eilish: A fost dureros să mă maturizez în văzul publicului
10:02 - Preoți falși pe rețelele de socializare: erau contactați de persoane vătămate cărora le promiteau că pot rezolva orice problemă în schimbul unei sume de bani. Prejudiciul se ridică la 80.000 de lei
09:59 - Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate